Records “II Jornades Lideratge Pedagògic”

Volem expressar la nostra gratitud a tots els participants i ponents que han contribuït al  èxit de les II Jornades de Lideratge Pedagògic, amb un agraïment especial cap a ADIPMA. Hem tingut l’oportunitat de nou de créixer i aprendre. Ens complau compartir un recull d’algines imatges d’aquestes jornades, moments immortalitzats significatius i experiències compartides. Amb aquest tipus d’encontres, aspirem a continuar fomentant l’excel·lència en el lideratge pedagògic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>